Om os

BIGink.dk™

Vi er et firma med stærke kompetencer i kvalitetsblæk. Med mere end 10 års erfaring og vores nære forhold til vores kunder og leverandører, står vi i dag, rigtigt stærkt på det danske marked.

Vores værdier
Produkter testes grundigt igennem og kun det bedste af det bedste bliver godkendt. Ingen dårlige undskyldninger! Vi er ansvarlige for vores produkter og ydelser, og vi tager ansvar for vores produkter og handlinger.

Vores mål
Imødekomme vores kunders behov med tæt dialog og hurtig service. Vi arbejder hele tiden på at forbedre os selv. Kontinuerlig udvikling af nye produkter i samarbejde med vores kunder og leverandører.

Vores blæk

V2-ink er ikke en kopi blæk! V2-ink er den næste generation af eco-solvent blæk. Som den eneste blæk på marked, er V2-ink godkendt og mærket efter EU-retningslinier/dansk lovgivning til en lavere fare-klassificering end alle andre eco-solvent blække. V2-ink er ikke mærket med faresymbolet ”sundhedsskadelig”. V2 blæk er specielt fremstillet til Eco-solvente storformat printere, af V2 fabrikken i Tyskland. Den er blandbar med den originale blæk og hæfter på alle gængse og kompatible mærker og folier. Vi anbefaler dog altid at en evt. konvertering udføres af en V2 autoriseret tekniker. Vi er selvfølgelig også altid klar ved telefonen, til at rådgive dig. V2 ink er en effektiv og gennemtestet blæk. Ingen store salgstaler! Vores blæk virker! Og den virker rigtig godt! Gode resultater. Godt farvespektra. God dot-gain. God holdbarhed. Vi har ikke haft én eneste klage eller reklamation siden 2004.

  • Plug & Print med original blæk, dvs. brug samme profil
  • Indeholder ikke Cyclohexanone, NMP eller Tetraglyme
  • Hurtigtørrende for at opnå højere print-hastigheder
  • Print på alle gængse print-materialer
  • Fås i 440ml kassetter eller dunke som bulk

Vores kunders udtalelser
“Total fed blæk. Lugter næsten ikke”
“Bedre end den originale. Er det muligt?”
“Kontrastfyldte og uhyggeligt gode farver”
“Postkasserød? himmelblå? græsgrøn? ingen problemer. Den kan det hele!”

——————————————————

 INFO:

Download datablade til V2 ECO-Solvent her

Læs generelle salgsbetingelser BIGink™  2019

Politik for personoplysninger 2019